Blog

VACATURE

Geplaatst door:

Durf jij het aan bij ons? Ben jij diegene met een technisch hart en het juiste DNA?

Vanwege de gestage groei van de organisatie zijn we op zoek naar een

Technisch facilitair medewerk(st)er (40 uur per week)

De functie
Als technisch facilitair medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden in het werkveld bij onze klanten.  Dit betekent dat je projecten en klussen uitvoert waarbij je reparaties en storingen oplost aan installaties en voorzieningen binnen bedrijfsafdelingen en in algemene ruimten, periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden aan installaties en het leveren van technische facilitaire dienstverlening.

Het gewenste profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een technisch hart en zit het uitdragen van onze bedrijfsvisies in je DNA. Wat zijn onze visies:
1. Veilig drinkwater voor iedereen.
2. Tevreden klanten door bij te dragen aan een gezonde, veilige en prettige werkomgeving.

Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan binnen een technische omgeving. Je begrijpt hoe de eigen organisatie werkt en ook de organisatie van onze klant. Daarnaast neem je je verantwoordelijkheden en ben je in staat om op een correcte manier met onze klanten en je collega’s te communiceren.

Interesse?
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar info@formula-group.nl.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw N.Kruizinga op telefoonnummer 046-433 28 88.

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.